Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

La ce liceu a intrat băiatul ministrului Educației. Radu Cîmpeanu a avut media de admitere 8,03

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fiul ministrului Educației și Cercetării Științifice, Sorin Cîmpeanu, a fost admis la Colegiul Național Aurel Vlaicu din București, în urma primei repartizări computerizate.

Sorin CampeanuRadu Cîmpeanu a absolvit clasa a VIII-a la Liceul „Nicolae Iorga din Capitală. Băiatul ministrului a obţinut nota 7.90 la examenul de Limba şi literatura română şi nota 7.25 la proba de Matematică. Radu Cîmpeanu a depus contestaţie la matematică, dar nota finală a rămas neschimbată – 7.57. Radu Cîmpeanu a avut media 9,33 pe cei patru ani de liceu.

Citește și Rezultate repartizare computerizată 2015 – admitere la liceu, pe Edu.ro: Absolvenții clasei a VIII-a au aflat la ce licee au fost admiși

În urma calculării mediei, băiatul ministrului a intrat la liceu cu 8.03, la profilul de Ştiinţe ale Naturii de la Colegiul Naţional Aurel Vlaicu din Capitală.

Calculul mediei de admitere se face astfel: MA= (ABS+3 EN):4 (media de admitere este egală cu media generală de absolvire de la gimnaziu plus de trei ori media generală de la evaluarea naţională, totul împărţit la patru)

Citește și Rezultate repartizare computerizată 2015: Trei elevi cu media 10, admiși la Colegiul ”HCC” din Alba Iulia. Unul vine din Satu Mare

Unde:  MA = media de admitere;  ABS = media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a; EN = media generală obţinută la evaluarea naţională susţinută de absolvenţii clasei a VIII-a.

Citește și Admitere liceu 2015, în Alba: 98,7 la sută dintre candidați, repartizați în prima etapă. La 17 licee au mai rămas locuri libere

Admiterea în liceu se  face  şi în 2015 prin repartizare computerizată, conform rezultatelor obţinute de elevi după susţinerea probelor scrise de la Evaluarea Naţională.

Media de admitere în liceu se calculează ca medie ponderată între media de la Evaluarea Naţională (75 la sută) şi media notelor din gimnaziu (25 la sută). Pentru admiterea în liceu nu este necesară o medie minimă. (V.N.)

Sursa Gandul.info


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea