Rămâi conectat

Ştirea zilei

La Casa de Asigurări a Avocaților Filiala Alba, alegeri cu… repetiție?

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ieri, avocații din Baroul Alba și-au ales noua conducere a Filialei locale a Casei de Asigurări, respectiv Consiliul de Administrație și Comisia de Cenzori.

În Consiliul de Administrație au fost aleși de către Adunarea Generală avocații: Cojan Constantin, Baco Mihai și Savu Evelina Carmencita, iar în Comisia de Cenzori: Crișan Mircea, Moisa Petru și Stroe Simona.

Președintele Casei de Asigurări a Avocaților Filiala Alba urma să fie ales de, și dintre membrii Consiliului de Administrație, la prima ședință a acestuia. Dar, socoteala din… Statut nu se potrivește întotdeauna cu cea din ședință pentru că după validarea alegerilor, avocatul Mihai Baco, proaspăt ales în Consiliul de Administrație, și-a anunțat demisia.

Prin urmare este evident că noul Consiliu de Administrație nu poate funcționa doar cu 2 membri, așa că foarte probabil, cel puțin parțial, alegerile vor fi… cu repetiție, iar avocații din Alba vor trebui să se întâlnească într-o nouă ședință, pentru a alege din nou un membru în CA.

[nggallery id=813]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Va candidada sau nu Mircea Geoană la prezidențiale: „Este o decizie pe care o cumpănesc foarte serios” Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit în direct la Radio Unirea FM, despre o posibilă candidatură la poziția de președinte al României, dar și despre importanța  alegerilor din 2024, pentru viitorul României. El a precizat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea