Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Biblioteca municipală “Liviu Rebreanu” Aiud, se pot admira Culorile toamnei în ochi de copil

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând de marți, 4 noiembrie, aiudenii care trec prin centrul oraşului pot admira, la Biblioteca municipală „Liviu Rebreanu”, o expoziţie unică, realizată de preşcolarii de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi”. Dedicată toamnei, expoziţia cuprinde desene, colaje şi machete pregătite cu mult drag de copilaşi şi reflectă modul absolut fascinant prin care ei percep acest anotimp minunat.

Iniţiativa, venită din partea cadrelor didactice de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Primii Paşi” se încadrează perfect în strategia Bibliotecii municipale din Aiud, care îşi propune să-şi diversifice atât modalităţile de promovare, cât şi proiectele inedite prin care să poată contribui la atragerea copiilor şi tinerilor spre această instituţie, a cărţii.

Din acest punct de vedere, prin graficul acţiunilor pe care biblioteca doreşte să le pună în practică pe parcursul perioadei următoare, se intenţionează promovarea cu prioritate a iniţiativelor preşcolarilor şi elevilor aiudeni şi pornind de la acestea, realizarea acelor tipuri de programe care să corespundă aşteptărilor lor. Îmbinând utilul cu plăcutul, aceste activităţi pline de originalitate vor spori gradul de atractivitate al instituţiei şi vor contribui în mod esenţial la consolidarea relaţiei dintre tineri şi bibliotecă.

 Birou Comunicare şi Relaţii Publice


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea