Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La Bazinul Olimpic din Alba Iulia lucrările de reabilitare continuă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În speranța că în curând iubitorii înotului se vor putea bucura din nou de  Bazinului Olimpic din Alba Iulia, ziarul “Unirea” va continua să vă ține la curent cu situația reabilitării acestui obiectiv.

În acest sens vom merge periodic să verificăm, la fața locului dacă se lucrează, și la autoritățile locale, respectiv Consiliul Județean Alba și Primăria Alba Iulia dacă au ajuns la o înțelegere privind finanțarea cu cele 37 de miliarde lei vechi a lucrărilor, sumă necesară pentru terminarea investiției și redeschiderea bazinului pentru public.

Vă reamintim că în în urmă câteva săptămâni Compania Națională de Investiții (CNI), care a finanțat în cadrul unui program guvernamental, cu circa 2 milioane de euro reabilitarea  bazinului olimpic, a anunțat (fie din lipsa banilor, fie din răzbunare în urma declarațiilor primarului), că restul de bani trebuie asigurați de la bugetul local, dacă se dorește finalizarea lucrărilor.

Am fost la bazin și din fericire lucrările continuă. Se pare că reprezentanții autorităților locale le-au sugerat antreprenorilor care efectuează lucrarea că situația banilor va fi rezolvată în cele din urmă și în consecință să nu oprească activitatea.

Costurile ar fi semnificativ mai mari dacă reabilitarea se oprește, deoarece multe din lucrările aflate în curs de realizare s-ar deteriora și vor fi trebuit astfel refăcute.

În speranța că activitatea muncitorilor va continua, iar situația se va rezolva în cât mai scurt timp, vă prezentăm mai multe fotografii cu interiorul bazinului în acest moment.

Vom continua să vă ținem la curent cu lucrările la bazin, până când acesta va fi redeschis. Iar atunci vom vedea și pe ce și cum s-au cheltuit milioanele de euro.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu: A fost semnat procesul-verbal de predare-primire a amplasamentului Rețeaua de apă potabilă și canalizare va fi extinsă în mai multe sate din comuna Ighiu. În zilele de 15 și 24 aprilie au fost semnate procesele-verbale de predare-primire a amplasamentelor, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea