Rămâi conectat

Sport

La barajul de promovare în Liga a 3-a: Alba versus Covasna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru a promova în Liga a 3-a, campioana Ligii a 4-a Alba urmează să se dueleze cu formația similară din județul Covasna. Partidele se vor desfășura în dublă manșă, primul meci pe teren propriu, în 18 și 25 iunie, conform tragerii la sorți efectuate joi dimineață la FRF.

Dacă va deveni campioană județeană, CSU Alba Iulia se poate considera cu biletele de Liga a 3-a în buzunar, având în vedere situația dată (ca idee, într-un amical în această iarnă, studenții au câștigat cu 10-2 meciul cu AS Covasna)

O tragere la sorți mai mult decât accesibilă pentru reprezentanta Albei, ce a avut parte de cel mai facil adversar, dintr-un județ unde până în prezent nu a început competiția. S-au evitat astfel formații puternice precum Inter Sibiu sau ACS Tg. Mureș 1898-Marosvasarhelyi SE 1898, ce vizează accederea pe a treia scenă.

Este o tragere la sorți accesibilă, trebuie să recunoaștem acest lucru. Este bine pentru noi că nu întâlnim formații din Mureș sau Sibiu. Ne bucurăm din acest punct de vedere, dar trebuie să rămânem concentrați, întrucât până la meciurile de baraj avem de câștigat campionatul în Alba„, a spus antrenorul Mihai Manea.

Adversarii echipei din Alba urmau să se decidă dintre reprezentantele județelor Sibiu, Brașov, Mureș, Harghita și Covasna.

În actuala ediție a Ligii a 4-a, CS Universitatea Alba Iulia este marea favorită să câștige întrecerea, studenții din Cetatea Marii Uniri având 7 puncte avans față de Industria Galda de Jos, după prima parte a campionatului.

În acest sezon s-a revenit la scenariu clasic, cu 21 de baraje, după doi ani în care lupta pentru accederea pe a treia scenă a fost perturbată de pandemia de coronavirus.

În Covasna în toamnă nu s-a jucat Liga a 4-a, fiind a doua ediție de campionat nedisputată. Duelurile din Regiunea 3, Centru sunt: Mureș – Harghita, Brașov – Sibiu și Alba – Covasna,


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea