Rămâi conectat

Politică Administrație

La 3 săptămâni de la lansare, Fundația ”Mișcarea Populară” Alba are un coordonator

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Lansare-filiala-Alba-a-fundatiei-Miscarea-Populara07Fundaţia ”Mişcarea Populară” l-a desemnat astăzi, 3 iulie 2013, pentru a fi coordonator al filialei din Alba, pe Claudiu Cîmpean.

Desemnarea s-a făcut în urma procedurii de selecţie a conducerilor de filiale din rândul persoanelor care au aderat la Mişcarea Populară. Acest proces de selecţie continuă pentru alegerea coordonatorilor grupurilor de lucru din filiala Alba. Atribuţiile care revin celorlalţi membri ai conducerii filialei Alba urmează să fie stabilite de către coordonatorul filialei, Claudiu Cîmpean, împreună cu echipa de coordonare”, după cum anunță ”Biroul de presă”.

Astfel, la 3 săptămâni de la lansare, componența echipei de conducere a filialei din Alba rămâne un mister. În continuare știm că ar exista 52 de membri, “doar câţiva dintre ei foşti membri de partid”, şi că nu au fost discuţii cu niciun parlamentar din judeţ.

Un singur lucru e cert, deocamdată proaspătul coordonator Claudiu Cîmpean nu este cunoscut nici în mediul politic nici în cel de afaceri din Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Supraveghere video în comuna Daia Română: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Administrația comunei Daia Română, a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere montarea de camere video de supraveghere în diverse locații din zonă. Această inițiativă face parte dintr-un efort mai amplu de creștere a securității și siguranței […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea