Klaus Iohannis susține că strategia pentru combaterea COVID-19 este de a reacționa la nivel local și regional: „Nu este nevoie să închidem toată țara”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

În cadrul unei conferințe de presă, președintele Klaus Iohannis, a susținut faptul că, pentru următoarele două săptămâni strategia pentru combaterea COVID-19 este clară, se vor lua măsuri locale, unde este cazul. Președintele a mai spus că nu este cazul ca întreaga țară să fie închisă, pentru că există unele zone unde nu există atât de multe cazuri.

„Strategia e destul de clară și am prezentat-o. Vom reacționa local și regional. Nu este nevoie să închidem toată țara, dacă avem focare într-un județ, acolo se va acționa.

ELIT

A fost introdusă acea scală care ne spune dacă putem lua anumite măsuri. De fiecare dată aceste restricții se bazează pe datele specialiștilor. Așa se va continua.

Avem situații diferite în localități diferite. Sunt localități unde numărul de bolnavi e mare, dar sunt și comune și localități unde nu avem multe cazuri”, a declarat Klaus Iohannis.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419