Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis, după ce România a înregistrat aproape 3000 de cazuri de COVID-19 în ultimele 24 de ore: „Măsurile de restricție sunt inevitabile”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis, președintele României, a declarat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, după ce restricțiile au început să fie reintroduse în mai multe orașe din țară, iar numărul noilor cazuri de COVID-19 a ajuns la aproximativ 3000 pe zi, că noile restricții sunt „inevitabile”.

„Romania a cunoscut cea mai mare crestere a numarului de cazuri de coronavirus de la debutul epidemiei. Cifre extrem de ingrijoratoare avem si in privinta numarului de decese precum si a numarului de pacienti din ATI.

Trei indicatori care corelati trag un puternic semnal de alarma de care avem cu totii responsabilitatea sa tinem cont. Tendinta este de crestere a ratei infectarilor, de aglomerare a spitalelor, a cresterii numarului deceselor.

In acest context masurile de restrictie sunt inevitabile. Cu cat mai repede sunt introduse si respecate, cu atat mai rapid isi vor produce efectele si vor putea fi ridicate din nou.

Situatia e complicata nu doar in Romania, ci si in restul statelor europene”, a declarat Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea