Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Klaus Iohannis, despre minivacanța de 1 Decembrie: Dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte cu strictețe măsurile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șeful statului a ținut să le reamintească românilor care au plecat de acasă în minivacanța de 1 Decembrie că sunt zile libere care se desfășoară „în condiții speciale” și este important să respecte măsurile de evitare a infecției cu coronavirus, pentru că „nimeni nu-și dorește să ajungă la spital”.

Președintele Iohannis îi sfătuiește pe români să poarte mască, să respecte distanța și măsurile de igienă, să evite aglomerațiile și apropierea fizică de persoane din afara anturajului obișnuit.

„Mesajul meu pentru toți românii este același: să respecte măsurile, să respecte portul măștii, distanța, igiena și dacă se distrează, s-o facă, dar să respecte cu strictețe aceste măsuri. Să evite total aglomerările, să evite apropierea fizică de persoane pe care nu le cunosc și nu știu din ce mediu vin. Cred că este o minivacanță în condiții foarte speciale. Cu cât mai bine respectăm acum aceste măsuri, cu atât mai bine vom trece peste această pandemie și cred că este lucrul pe care și-l doresc toți. Nimeni, absolut nimeni nu cred că-și dorește să ajungă la spital, nici noi nu dorim ca oamenii să ajungă la spital. Este foarte simplu: respectați măsurile care sunt în vigoare!” – a spus, duminică, președintele Klaus Iohannis, după ce a fost în vizită la DSP București.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea