Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis: ”Bazele sportive vor fi deschise numai pentru profesioniști, nu pentru amatori”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Președintele Klaus Iohannis a anunțat redeschiderea bazelor sportive de la 15 mai, însă doar pentru sportivii profesioniști.

„Sportivii de performanță vor putea relua antrenamentele dar numai pentru profesioniști. Bazele vor fi deschise numai pentru profesioniști nu pentru amatori”, a declarat Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat luni că nu va prelungi starea de urgență după 15 mai. „Din 15 mai vom intra în stare de alertă”, a anunțat președintele care a subliniat că epidemia nu a trecut.

„Situația nu s-a îmbunătățit încă, deci nu vreau să apară impresia că epidemia a trecut și suntem în normalitate. (…) Însă la un moment dat trebuie să mergem mai departe și asta se concretizează prin trecerea de la starea de urgență la starea de alertă. Nu știe nimeni până când durează această epidemie”, a spus Klaus Iohannis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai Cei aproape cinci milioane de pensionari care așteptau anunțul privind pensiile au primit răspunsul. Directorul Poștei Române a anunțat că încearcă ca toți seniorii să primească la timp pensia, cu toate că recunoaște că este o provocare și pentru ei. Potrivit […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea