Rămâi conectat

Sport

Kenyanul Edwin Osogo, achiziţionat de Euro Şpring! *Prezenţă exotică în returul Ligii a IV-a Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanta Ighiu-Euro Spring24Primul stranier din istoria formaţiei Euro Şpring (Liga a IV-a, locul şase la finele turului) va fi Edwin Osogo (mijlocaş în vârstă de 22 de ani), originar din Kenya!

Fotbalistul este de câţiva ani în ţara noastră şi a mai activat la diverse formaţii din Sibiu, ultima dată la Luceafărul Sibiu. În al 4-lea eşalon fotbalistic din Alb,a rar s-au înregistrat jucători de altă naţionalitate decât cea română, astfel că noul transfer al grupării din Ţara Secaşelor va fi o adevărată pată de culoare şi la propriu şi la figurat.

Supranumit „Edu”, respectivul jucător s-a remarcat prin participarea la diferite competiţii de minifotbal şi acum îşi va încerca şansa şi în fotbalul pe teren mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea