Kaufland angajează români care să muncească în fabrici în Germania și oferă cel puțin 1.800 de euro pe lună. Nu se cere experiență

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Kaufland România angajează muncitori români, dispuşi să lucreze în fabrici din Germania pe salarii brute care încep de la 1.865 de euro brut lunar.

Te califici pentru unul dintre locurile de muncă vacante, puse la bătaie de Kaufland în Germania, dacă eşti dispus să înveţi limba germană la nivel elementar ca să poţi înţelege instrucţiunile de utilizare a echipamentelor de lucru.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Experienţa de muncă nu e condiţie obligatorie la angajare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală, e amabil, flexibil, poate lucra în echipă, e dispus să înveţe limba germană pentru înțelegerea minimă a instrucțiunilor de utilizare a echipamentelor de lucru. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă de lucru în procesarea cărnii.

În ce constă munca:

Printre atribuţiile postului se numără preluarea și ambalarea alimentelor, utilizarea mașinilor de marcare, tăiere și ambalarea produselor, respectarea normelor de igienă.

Angajatorii oferă românilor selectaţi pe acest post salarii care încep de la 1865 euro brut, le asigură locuinţe cu taxe minime, dar şi asistenţă permanentă, la faţa locului, din partea unei persoane vorbitoare de limba română, pentru rezolvarea problemelor care pot apărea în Germania.

Sursa Economica.net

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

eu 14 septembrie 2018 at 17:09

Citat…”Candidatul potrivit pentru acest post e dispus să lucreze în ture, în weekend și în zilele de sărbătoare legală”…adica sclavagism legal,cu acceptul prostilor..LOLLL Apropo,cam asa se lucreaza acum in romanica,de ce nu dati macar 1000 euroi si aici? Scuze,era o intrebare retorica,stiu raspunsul..pt ca puteti face orice in romanica!

FLORIN 17 septembrie 2018 at 8:25

nu e sclavagism , pentru ca in zilele de sarbatoare esti platit dublu, si daca nai chef de munca la ce sa pleci din tara ,posturile din guvern si presediintie sant ocupate asa ca nu ramane decat munca

eu 17 septembrie 2018 at 13:41

Aha,platit dublu in zilele alea in romanica si tot nu ajungi la salariul pe care se lauda ca il dau in germanica,asta e problema frate,nu lipsa chefului de munca.Poate ca nu toti suntem disperati sa avem 1500 euro salar in strainatate si sa sacrificam la schimb ani din viata noasta si a copiilor lasati la bunici,asta nu intelegeti multi!.Daca tot ne baga pe gat obligatiile din UE de ce nu ne dau si drepturile lor?!

Comentariile sunt oprite