Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Katya Abramzon (CSU Alba Iulia) a învins ICIM Arad cu un coş marcat în ultima secundă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baschetbalista Katya Abramzon (CSU Alba Iulia) a scris istoria întâlnirii ICIM Arad – CSU Alba Iulia din 19 noiembrie 2011, aruncarea sa de 3 puncte din ultima secundă scriind filmul unei victorii istorice pentru trupa lui Tomas Bilek, scor 58-56!Va fi un meci greu, în care trebuie să intrăm foarte bine pregătite mental. Cu siguranță adversarul va fi unul puternic, însă trebuie să ne facem jocul nostru și să încercăm să nu comitem prea multe greșeli. Ca în fiecare meci,  o să intru foarte determinată și pregătită, mă mobilizează faptul că în tur am câștigat pe final cu un coș marcat de mine, însă sper ca meciul de sâmbătă să nu mai fie unul decis în ultima secundă„, a declarat Ekaterina Abramzon.

Partida din tur a fost una de senzaţie, întrucât la pauza mare amfitrioanele aveau un avantaj de 19 puncte (41-22), dar albaiuliencele au remontat incredibil în ultimele 20 de minute. Jucătoarea în vârstă de 24 de ani este principala marcatoare a CSU Alba Iulia în actuala stagiune, cu 364 de puncte înscrise în 24 de jocuri.

*Campioana ICIM neînvinsă de atunci!

Imediat după acel eşec, contând pentru etapa a 10-a a Diviziei A, sârbul Zoran Visic a fost îndepărtat de pe banca tehnică a campioanei en-titre, iar ICIM Arad a reuşit o serie invincibilă de 12 victorii consecutive. „Sper ca fetele să fie mult mai concentrate şi atente în defensivă, pentru că ne aşteaptă un meci important la Alba Iulia. Cu o apărare bună putem câştiga orice meci. Este un meci decisiv, dar nu singurul, pentru că mai sunt meciuri în acest sezon şi chiar în cazul în care vom fi pe trei, putem întoarce situaţia în favoarea noastră în play-off, a spus antrenorul Dan Morariu pentru site-ul sportarad.ro. Partida dintre CS Universitatea Alba Iulia (locul 1, cu 21 de victorii şi 3 eşecuri) – 45 puncte şi ICIM Universitatea „Vasile Goldiş” Arad (locul 4, 19 succese şi 3 înfrângeri) – 41 puncte (două jocuri mai puţin) se va disputa sâmbătă, 3 martie, la ora 17.00, la Alba Iulia.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba, la datorie de Floriile ortodoxe: Măsuri suplimentare și recomandări pentru siguranța cetățenilor Inspectoratul de Poliție Județean Alba a luat măsurile necesare pentru prevenirea evenimentelor negative și desfășurarea în liniște a manifestărilor prilejuite de Sărbătoarea Floriilor Ortodoxe. Vor fi suplimentate efectivele de siguranță publică și va fi asigurată prezența echipajelor de poliție rutieră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea