Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

”Jupâni și hoție – metastaze care sufocă România”. Situația halucinantă în care a fost pus un profesor universitar din Alba când a cerut un extras de carte funciară pentru casa părintească

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

”Jupâni și hoție – metastaze care sufocă România”. Situația halucinantă în care a fost pus un profesor universitar din Alba când a cerut un extras de carte funciară pentru casa părintească

Un cetățean al județului Alba a prezentat pe pagina personală de pe o rețea de socializare problema cu care se confruntă. Se pare că imobilul pentru care acesta dorea să scoată un extras de carte funciară a fost trecut în extravilanul localității Lupșa.

”Dau să scot un extras CF, pentru casa în care m-am născut, din satul meu și terenul din jurul său, aflat în intravilanul localității.
Și vine extrasul CF. Ghinion, vorba unui clasic în viață! Terenul și casa sunt trecute în extravilan. Notarea inițială nu mai există… Totuși, pot fi fericit. Altor consăteni li s-au luat terenurile cu japca… Speța mea este „parfum” pe lângă hotia aplicata consătenilor mei!

Sun la OCPI Alba, mi se răspunde din prima: ” Aș vrea să vorbesc cu domnul X”. Se formează legătura. Mă prezint. O voce de bărbat imi răspunde ușor panicat: „Sunați din nou și cereți cu domnul X”. Sun din nou. Pauză… nu mai răspunde nimeni. Douăzeci de apeluri….Se face ora 15.45. Nimeni nu mai răspunde. Cred că au „rupt ușa” instituției fugind, ori s-au speriat de vocea mea.
O instituție bolnavă, pusă pe prăduit terenuri în favoarea unor jupâni, care a beneficiat de largul concurs sau de neimplicarea unor cercuri de interese extrem de bine articulate, își permite orice. Chiar orice.

România este furată sub pretextul aplicării legii. Oamenii de rând nu mai contează. Jupâni și hoție – metastaze care sufocă România.
OCPI ALBA, un instrument de nepotism, în care fiul directoarei este șeful achizițiilor instituției, mustind de incompetență sau rea intenție, menit să gireze jaful aplicat „prostimii”, în beneficiul unor cercuri de interese ticăloase, unele anti-românești!

P.S. Denumirea de jupâni deranjează rău în Alba-Iulia, știu asta! Nu am dat niciodată nume, dar jupânii or ști ei ce știu. Oricum, nu cred că înțeleg ce va urma privind hoția făcută în cadastrarea de la Lupșa!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea