Rămâi conectat

Actualitate

Judeţul Alba – „victimă colaterală” la împărţirea României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Deputatul PNL de Alba, Teodor Atanasiu a declarat în conferinţă de presă că judeţul Alba este „o victimă colaterală” care va dispare de pe harta României în urma regionalizării. „Proiectul regionalizării a făcut un mare pas înainte, din 8 regiuni s-a ajuns la 12 regiuni administrative astfel încât PDL este acum în asentimentul partenerilor de guvernare de la UDMR, satisfăcându-le pretenţiile de regionalizare pe criterii etnice, cu o regiune în care 80% dintre cetăţeni sunt vorbitori de limba maghiară” a spus liberalul. Atanasiu a completat spunând că USL-ul are propriul său program pentru administraţia publică, cu păstrarea judeţelor, program pe care l-a făcut public şi care va fi implementat „după câştigarea alegerilor de către USL”.
Atanasiu a mai reacţionat împotriva liderilor PDL din judeţul Alba, care participă şi sunt de acord cu asemenea variantă de rupere a judeţului Alba spunând că „nu mă aştept ca oameni aşa mici să-şi dea demisia. Mă aştept însă ca electoratul să reacţioneze şi să-i trimită în lada de gunoi a istoriei”. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea