Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Judecătorul Aurelian Mocan, purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia și fost vicepreședinte al instanței se pensionează

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Judecătorul Aurelian Mocan, purtătorul de cuvânt al Curții de Apel Alba Iulia și fost vicepreședinte al instanței se pensionează

Judecătorul a fost vicepreședinte până anul trecut când i-a expirat mandatul, iar de atunci și până în prezent a fost purtător de cuvânt.

„Colegul nostru, purtător de cuvânt al instanței, domnul judecător Aurelian Gheorghe Mocan, în câteva zile va încheia a sa carieră îndelungată de magistrat și, odată cu această carieră, și rolul său de purtător de cuvânt în cadrul instanței.

O carieră lungă de purtător de cuvânt în cadrul Curții de Apel Alba Iulia, o carieră marcată de un parcurs ascensional al bunelor relații cu presa.

Eu vreau să îi mulțumesc colegului și prietenului meu și fostului meu vicepreședinte pentru tot ce a făcut în această perioadă și vreau să o prezint pe noua noastră colegă, pe doamna judecător Ana Felicia Todeasă.

Dânsa și-a început cariera juridică ca avocat, timp de 10 ani, apoi ca judecător în cadrul Judecătoriei Aiud și Alba Iulia. A promovat la Tribunalul Hunedoara și începând cu octombrie, anul trecut, este judecător în cadrul Curții de Apel.

Dânsa nu este la primul contact cu presa, a fost purtătorul de cuvânt la Judecătoria Aiud și Alba Iulia și sunt convins că vom avea, în persoana doamnei judecător, un bun orator, un om extrem de deschis care va duce mai departe ceea ce în toți anii care au trecut a realizat Aurelian la nivel de comunicare publică”, a transmis Liviu Odagiu, președintele Curții de Apel Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea