Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

JOI: Şedinţă ordinară la Consiliul Judeţean Alba.Vezi proiectele de pe ordinea de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sedinta CJ AlbaConsilierii judeţeni din Alba sunt convocaţi joi,  26 februarie 2015, de la ora 11.00,  în şedinţă ordinară. Între cele 18 proiecte de hotărâre ce vor fi supuse spre aprobare se află: includerea traseului de transport Alba Iulia – Galda  de Jos – Cetea în cadrul AIDA-TL şi eliminarea din programul judeţean, numirea Comisiei pentru efectuarea cercetării prealabile în vederea declarării utilităţii publice de interes local a lucrării „Stadion – Câmpeni”, modificări privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Restaurare, reabilitare, refuncţionalizare pentru clădire corp C3 în Museikon” – Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, aprobarea dării în administrarea Colegiului Medicilor Dentişti Alba a unor bunuri – spaţii în suprafaţă utilă totală de 59,81 mp, situate la subsolul imobilului din municipiul Alba Iulia.

Proiectul ordinii de zi cuprinde:
1. Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport judeţean de persoane prin curse regulate pentru perioada 2008 – 2013, în judeţul Alba, prelungit până la data de 31.03.2015, prin eliminarea traseului Cod 033: Alba Iulia – Galda de Jos – Cetea, care urmează a fi inclus în programul de transport public local din cadrul Asociaţiei Intercomunitare de Dezvoltare Alba Iulia – Transport Local.

2. Proiect de hotărâre privind reactualizarea componentei Comisiei de evaluare şi selecţie a lucrărilor din categoria culturii scrise.

3. Proiect de hotărâre privind acordarea unui mandat special reprezentantului judeţului Alba în Adunarea Generala a Acţionarilor la Societatea Comerciala „Drumuri şi Poduri Locale Alba” S.A.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea susţinerii activităţilor Agenţiei Locale a Energiei Alba – ALEA, înfiinţată potrivit Contractului de grant EIE/TYPE2/07/211/SI2.469828.

5. Proiect de hotărâre privind numirea Comisiei pentru efectuarea cercetării prealabile în vederea declarării utilităţii publice de interes local a lucrării „Stadion – Câmpeni”.

6. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei nr. 1 la Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 216/2014 privind aprobarea unor procese-verbale de vecinătate.

7. Proiect de hotărâre pentru modificarea Anexei nr. 1 a Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 75 din 27.03.2014 privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii „Restaurare, reabilitare, refuncţionalizare pentru clădire corp C3 în Museikon” – Secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, Str. Unirii nr. 3.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unui bun imobil, proprietate publică a judeţului Alba, concesionat către S.C. APA-CTTA S.A., ca urmare a realizării unor lucrări de investiţii din Fondul de Intreţinere, Înlocuire, Dezvoltare.

9. Proiect de hotărâre privind însusirea documentaţiilor tehnice cadastrale, pentru înscrierea în Cartea funciară a dreptului de proprietate publică a judeţului Alba asupra a două sectoare de drum judeţean.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia a unui spaţiu în suprafaţă totala de 5 mp, situat în imobilul aflat în administrarea acestei unităţi sănitare.

11. Proiect de hotărâre privind aprobarea dării în administrarea Colegiului Medicilor Dentişti Alba a unor bunuri – spaţii în suprafaţă utilă totală de 59,81 mp, situate la subsolul imobilului din municipiul Alba Iulia, Str. Basarabiei nr. 5, proprietate publică a judeţului Alba.

12. Proiect de hotărâre privind includerea unui bun în Inventarul proprietăţii private a judeţului Alba şi aprobarea concesionării acestuia către S.C. APA-CTTA S.A.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de organizare şi funcţionare al Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

14. Proiect de hotărâre privind modificarea structurii organizatorice a Spitalului de Pneumoftiziologie Aiud.

15. Proiect de hotărâre privind modificarea Anexei la Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 213/29.12.2014 privind actualizarea „Devizului general” din cadrul documentaţiei tehnico-economice aferentă Proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial MEDIU.

16. Proiect de hotărâre privind completarea Anexei Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 27/17.02.2015.

17. Proiect de hotărâre pentru completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Alba nr. 156/27.09.2014 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al judeţului Alba în anul 2015, cu modificările şi completările ulterioare.

18. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al judeţului Alba prin aprobarea bugetului fondurilor externe nerambursabile, pe anul 2015.

19. Întrebări, interpelări, declaraţii politice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos: Promisiunile privind sediul operatorului și colectarea gratuită au rămas doar…promisiuni CJ Alba și Ion Dumitrel au luat poziția struțului în problema gropii de gunoi de la Galda de Jos, după ce promisiunile privind sediul operatorului și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea