Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Recital extraordinar Dorel Vișan și lansarea cărții ”Cântece pentru glas și toacă”, la Sala Unirii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba organizează, în perioada 23-24 noiembrie 2017, Zilele Bibliotecii, un eveniment amplu și complex menit să satisfacă gusturile tuturor iubitorilor de cultură, indiferent de vârstă sau pregătire profesională.

În cadrul acestui eveniment va avea loc și Cafeneaua Culturală a lunii noiembrie unde invitatul de onoare al serii va fi actorul Dorel Vișan.

Joi, 23 noiembrie 2017, începând cu ora 18.30, la Sala Unirii din Alba Iulia va avea loc recitalul extraordinar ,,Dorel Vișan – Omul și taina lui”. Momentul de o extraordinară încărcătură spirituală, dublată de marele talent actoricesc al actorului Dorel Vișan va fi susținut de momentele muzicale ale Cvartetului ,,Augustin Bena” condus de maestrul Dan Liviu Cernat.

La finalul evenimentului va avea loc lansarea cărții ,,Cântece pentru glas și toacă”, autor Dorel Vișan. Cartea este editată sub egida Camerei de Comerț și Industrie Cluj și este un proiect editorial dedicat Centenarului Marii Uniri.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea