Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

JOI: Petre Paul, tânărul scriitor albaiulian, elev la Colegiul ”HCC”, își lansează cartea ”Un cerc vicios”. Eveniment, la o cafenea din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 5 octombrie 2017, de la ora 18.00, Cafeneaua Gavroche din Alba Iulia va găzdui un eveniment editorial de excepție – lansarea cărții ”Un cerc vicios”, autor Petre Paul.

Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba și Grupul editorial ,,Libris” au pregătit pentru publicul albaiulian un eveniment special pentru a marca lansarea celei mai recente cărți semnate de tânărul autor albaiulian Petre Paul.

,,Un cerc vicios” este titlul cărții ce se va lansa joi, 5 octombrie 2017 la Cafeneaua ,,Gavroche”,  unde începând cu ora 18.00 publicul se va întâlni atât cu autorul care va oferi autografe tuturor celor prezenți cât și cu cei care au crezut în el și l-au susținut și încurajat de-a lungul timpului: prof. Furdui Miruna de la Școala ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia, prof. Carmen Busuioc de la Colegiul ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, Horia Nilescu de la Grupul editorial ,,Libris” și managerul Silvan Stâncel de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia.

Cartea ,,Un cerc vicios” este al doilea roman al scriitorului Petre Paul care a început să scrie încă de la vârsta de 10 ani. După câteva încercări nefinalizate, la 9 decembrie  2011 publică și lansează în spațiul public primul roman intitulat ,,Un oraș zburător”. Cartea a fost foarte bine primită de public motiv pentru care Petre Paul aduce din nou în fața publicului un roman de intrigă, aventuri și suspans ce va stârni interesul tuturor indiferent de vârstă.

Petre Paul este elev al Colegiului ,,Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia și a afirmat mereu că scrie pentru că îi place să creeze personaje, să plângă și să se bucure alături de ele, scrie pentru că îi place să evadeze în alte lumi și pentru că iubește să fie stăpânul propriului tărâm. Dar mai ales scrie pentru că își dorește ca tinerii de vârsta lui să reînvețe să iubească literatura și să simtă satisfacția mirosului cernelii de tipar, a filelor noi de carte răsfoită cu nerăbdare și a nopților pierdute la lumina veiozei așteptând să dezlege ițele încurcate ale ,,poveștii”.

Activitatea face parte din Programul 4.ANIMAȚIE CULTURALĂ/4.9Lansări de carte și este un eveniment cultural dezvoltat de bibliotecă pentru a o defini drept un centru multicultural al comunități pe care o deservește.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde.” Au făcut activități de curățenie Mai mulți elevi de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost la Grădina Urbană de „Săptămâna Verde”, pentru a deșfășura diferite activități de curățenie. Citește și: Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea