Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: Parada costumelor eco ”Green Fashion Show 2016” la Alba Iulia. Ținute din materiale reciclabile prezentate de elevi și concert Crush&Alexandra Ungureanu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea de-a șaptea edițieModa ECO 2014 la Alba Mall35 a campaniei ”ECOol” se desfășoară, joi, 21 aprilie, la Alba Iulia. Este vorba despre parada costumelor eco ”Green Fashion Show”, în cadrul căreia liceeni din județul Alba se întrec în ținute vestimentare realizate din materiale reciclabile. Prezentarea de modă  va avea loc cu începere de la ora 17.00, în centrul comercial Alba Mall, iar invitați special la eveniment sunt Crush și Alexandra Ungureanu.

Agenția Locală a Energiei Alba – ALEA împreună cu Consiliul Județean Alba și Inspectoratul Școlar al Județului Alba organizează a VII-a ediție a Campaniei ECOol, un proiect care vizează sensibilizarea elevilor și a cadrelor didactice față de mediul înconjurător presupunând munca în echipă și stimularea creativității.

Campania îmbracă forma unui concurs care se desfășoară  între grupuri formate din elevi de liceu care trebuie să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Fiecare grup înscris va trebui să refolosească într-un mod inedit deșeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Costumele vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall în data de 21 aprilie 2016. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susținut de Cursh și Alexandra Ungureanu.

”Liceenii creativi din județul Alba, înzestrați cu multă imaginație, vor prezenta în cadrul paradei Green Fashion Show ținute vestimentare inedite, realizate din materiale reciclabile sau reciclate, arătând astfel că le pasă de mediul înconjurător”, au transmis organizatorii.

Marele premiu constă într-o excursie pentru grupurile câștigătoare. De asemenea, vor fi premiați individual atât cei mai buni designeri cât și cele mai bune modele. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea