Rămâi conectat

Actualitate

JOI, la Cugir: „Să nu ne răzbunaţi!” – Conferinţă religioasă şi lansare de carte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir va găzdui joi, 7martie, începând cu ora 17.00, Conferinţa cu tema „Să nu ne răzbunaţi! Mărturii despre suferinţele românilor din Basarabia”.  Evenimentul, organizat de Fundaţia „Sfinţii Închisorilor”, în colaborare cu Asociaţia „Prologos” Cugir îl are ca invitat special pe monahul Moise de la Mănăstirea Oaşa, coordonatorul cărţii „Sfântul Închisorilor” şi al volumelor „Să nu ne răzbunaţi”.

Potrivit profesorului de religie Luminiţa Sgubea, manifestarea va fi însoţită de lansarea cărţii ,,Să nu ne razbunaţi”, precum şi de vizionarea unui film documentar care are ca tema suferinţa românilor de peste Prut. Intrarea este liberă. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea