Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: ”Gala poeziei române contemporane”, pe Aleea muzeului din Alba Iulia. 21 de poeți români și actorul Ion Caramitru, invitați în recital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Afis Pantea OrfeusJoi, 9 iunie 2016, începând cu ora 18.00, pe Aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia,  se va desfășura cea de-a VI-a ediție a ”Galei poeziei române contemporane”, în cadrul căreia 21 de poeți cuprinși în secreta listă a istoricului și criticului literar Nicolae Manolescu vor citi din creațiile lor.

”În cadrul evenimentului, ne vom bucura de un recital extraordinar de poezie, susținut de actorul Ion Caramitru, precum și de un moment muzical susținut de soprana Raluca Cîmpean, violonistul Liviu Cernat și pianistul Ovidiu Pârjol”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga„ Alba și Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, în parteneriat cu Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia,Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și TVR Timișoara. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Seară „incendiară” pentru un bărbat din Cut: A dat foc mașinii fratelui său, a condus băut și fără permis de conducere Un bărbat de 55 de ani din Cut a fost reținut de polițiști după ce a condus beat și fără permis de conducere și a dat foc mașinii propriului frate. Potrivit IPJ Alba la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea