JOI: ”Gala poeziei române contemporane”, pe Aleea muzeului din Alba Iulia. 21 de poeți români și actorul Ion Caramitru, invitați în recital

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Afis Pantea OrfeusJoi, 9 iunie 2016, începând cu ora 18.00, pe Aleea Muzeului Național al Unirii din Alba Iulia,  se va desfășura cea de-a VI-a ediție a ”Galei poeziei române contemporane”, în cadrul căreia 21 de poeți cuprinși în secreta listă a istoricului și criticului literar Nicolae Manolescu vor citi din creațiile lor.

”În cadrul evenimentului, ne vom bucura de un recital extraordinar de poezie, susținut de actorul Ion Caramitru, precum și de un moment muzical susținut de soprana Raluca Cîmpean, violonistul Liviu Cernat și pianistul Ovidiu Pârjol”, transmit organizatorii.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga„ Alba și Uniunea Scriitorilor din România, filiala Alba-Hunedoara, în parteneriat cu Ministerul Culturii, Primăria Municipiului Alba Iulia, Muzeul Național al Unirii Alba Iulia,Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia și TVR Timișoara. (A.M.)

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419