Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Societate

JOI: Expoziţie „Părţi din mine” de Mihai Pâslariu, la Galeria Centrului Cultural Poarta 7

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Joi, 27 septembrie, începând cu ora 19.00, la Galeria Centrului Cultural Poarta 7 va avea loc vernisarea expoziţiei „Părţi din mine”, a prolificului artist român, Mihai Pâslariu. Vor fi expuse aproximativ 70 de lucrări de diferite dimensiuni, realizate cu tehnici diverse, de la pictură în ulei la colaj, tehnici mixte dar şi obiecte-instalaţii. Pentru toţi cei interesaţi, expoziţia va rămâne aici, timp de două săptămâni, în perioada 27 septembrie – 10 octombrie.

Mihai Pâslariu este un artist cunoscut pentru temele puternice pe care le abordează, de la suferinţă la relaţia om-animal, dar şi pentru interesul pe care-l acordă selectării materialelor cu care lucrează: în mâinile sale cutiile, vederile şi revistele vechi, timbrele, discurile de vinil trec printr-un adevărat proces de transmutare, devenind fundament pentru artă.

Membru al Uniunii Artiştilor Plastici, Mihai Pâslariu a fost deja acceptat de comunitatea artistică, având expoziţii diverse în ţară. Expoziţia curentă propune o selecţie din întreaga sa activitate de mai bine de cinci ani punând în vedere evoluţia artistului, unele lucrări fiind expuse pentru prima dată.

Expoziţia este cu vânzare.

Vă prezentăm mai jos o mică selecţie din lucrările ce vor fi expuse:

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 17 – 23 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Furiosa: A Mad Max Saga / Furiosa: Saga Mad Maxd Avanpremiera Regia: George Miller Cu: Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth Gen Film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller Durată: 148 min Rating: N15 În timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea