// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

JOI: Episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice din România, se întâlnesc la Alba Iulia. Conferință prilejuită de Centenarul Marii Uniri

Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică organizează la Alba Iulia un moment cultural prilejuit de Centenarul Marii Uniri, în Parohia Sfântul Spirit din Alba Iulia.

Evenimentul la care vor participa toți episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice din România, alături de preoți și credincioși, se va organiza în data de 3 mai 2018 la ora 19.00 și va include rugăciunea Tedeum și conferința cu titlul Contribuția Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice la Marea Unire.

Conferința va fi susținută de către profesorul universitar doctor Ovidiu Augustin Ghitta decanul Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și profesor universitar doctor Ioan Marius Bucur prodecanul aceleiași facultăți.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419