Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

JOI: Episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice din România, se întâlnesc la Alba Iulia. Conferință prilejuită de Centenarul Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Biserica Română Unită cu Roma, Greco-Catolică organizează la Alba Iulia un moment cultural prilejuit de Centenarul Marii Uniri, în Parohia Sfântul Spirit din Alba Iulia.

Evenimentul la care vor participa toți episcopii Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice din România, alături de preoți și credincioși, se va organiza în data de 3 mai 2018 la ora 19.00 și va include rugăciunea Tedeum și conferința cu titlul Contribuția Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice la Marea Unire.

Conferința va fi susținută de către profesorul universitar doctor Ovidiu Augustin Ghitta decanul Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității Babeș-Bolyai și profesor universitar doctor Ioan Marius Bucur prodecanul aceleiași facultăți.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tichete Paşte 2024: Câți bani pot primi angajații, în plus, de sărbătorile pascale Chiar dacă bonusurile de Paşte nu sunt atât de populare ca primele de Crăciun, perioadă care coincide cu bilanţul unui an, există diverse forme de recompensare a angajaţilor care nu încarcă fiscal angajatorul. Cadoul în numerar de 300 lei este asimilat veniturilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea