Rămâi conectat

Curier Județean

Joi, 10 Octombrie: ”Stagiunea cu Skepsis 2019” continuă cu spectacolul „Ursul”, a Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Stagiunea cu Skepsis 2019” continuă la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia! Grupul Skepsis vă invită Joi, 10 Octombrie, cu începere de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor la spectacolul „Ursul”, după A.P.Cehov.

Proiectul cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2019” propune publicului ultimele spectacole din acest an. După seria de spectacole în aer liber prezentate în cadrul programului de vară, toamna ne readuce la sala de spectacole a Casei de Cultură a Studenților Alba Iulia.

”Ursul” este unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul trupei. Un spectacol care ne vorbeşte despre jocul dragostei, despre jocul întâmplării, despre eternul conflict bărbat-femeie și despre conflictul inerior dintre ceea ce simţim şi ceea ce gândim, ceea ce spunem și ceea ce facem … ne resemnăm sau învingem?… Pana fină a marelui dramaturg rus trasează subtil un răspuns prin Ursul – o piesa în care amprenta specifică autorului este evidentă.

Biletele (10 lei preț întreg/ 5 lei pentru elevi, studenți, pensionari) se găsesc începând de Marți, 08 Octombrie, la Secretariatul Caei de Cultură a Studenţilor între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare.

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2019 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia;

Spectacolul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2019 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală.

Prin acest proiect Grupul Skepsis dezvoltă colaborări artistice cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea