Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Joi, 1 octombrie, vârstnicii din Alba Iulia vor fi sărbătoriți de municipalitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 1 octombrie, ora 11.00, la Căminul pentru Persoane Vârstnice din subordinea Consiliului local al municipiului Alba Iulia, va fi sărbătorită Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice.

serbare de craciun la caminul pentru varstnici din alba iulia56”În deschiderea evenimentului, grupul “Optimiştii” al Căminului pentru persoane vârstnice Alba Iulia va prezenta un program de poezii şi romanţe. Spectacolul va fi continuat de elevii Liceului de arte „Regina Maria” Alba Iulia coordonaţi de prof. drd. Teodora Zărnescu, care vor prezenta o suită de cântece populare şi romanţe. Pentru ca bucuria acestei sărbători să fie completă, bunicii din cămin vor primi cadouri oferite din partea Primăriei municipiului Alba Iulia. Evenimentul face parte din programul complex de integrare, socializare şi petrecere a timpului liber al beneficiarilor din Căminul pentru Persoane Vârstnice Alba Iulia”, precizează Corina Bedelean, directorul instituției.

De asemenea, la restaurantul Mercur din Alba Iulia (Zona Industrială), vârstnicii de la Centrul de Zi vor aniversa împreună evenimentul. Plăcinte, vin, ansamblul „60 Plus” sunt cateva dintre surprizele pregătite pentru ei, de municipalitate.

„Dincolo de o zi în an a lor, în mod oficial, mai sunt 364 de zile în care avem o îndatorire sacră: să le arătăm respectul și toată dragostea noastră celor care ne-au învățat să mergem, să vorbim, să gândim, să fim oameni. Cineva spunea că nu există bătrâni, doar oameni mai înțelepți decât ceilalți. Subscriu și vreau să le mulțumesc fiecăruia în parte pentru tot ceea ce fac, ne arată și ne învață în fiecare zi. Ridurile nu sunt altceva decât urme ale unor vechi zâmbete iar înțelepciunea lor e acel motor magic care ne face mai echilibrați, mai realiști și mai recunoscători. Le doresc tuturor vârstnicilor albaiulieni o tinerețe înfloritoare în continuare și îi asigur că mereu vor gasi în noi acel sprijin de care fiecare va avea nevoie, la un moment dat și pe care, fiecare, cândva, ni l-a acordat. La multi ani și multe bucurii!”, spune Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea