Rămâi conectat

Ştirea zilei

Jandarmii i-au calmat pofta de băutură cu o amendă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În week-end, un echipaj de jandarmerie a fost solicitat să intervină pe strada Piaţa Naţiunii din municipiul Alba Iulia şi asta pentru că o persoană refuza să părăsească incinta unui local la cererea îndreptăţită a personalului administrativ. Pentru că se afla în vădită stare de ebrietate, lui V.T., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Cetatea de Baltă, nu i-au mai fost vândute băuturi alcoolice. Acest lucru a dus la nemulţumirea clientului, bărbatul insistând ca în cazul dânsului să se facă o „derogare” de la legea care interzice servirea consumatorilor deja „afumaţi”. Pentru că nu avea de gând să iese din local până când cererea nu avea să îi fie satisfăcută, angajaţii au apelat la ajutorul oamenilor legii. Jandarmii au acţionat pentru calmarea clientului, i-au explicat consecinţele faptei sale şi l-au sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 de lei. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea