Rămâi conectat

Ştirea zilei

Jandarmii din Alba prezenți la datorie și în acest weekend: Vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul mai multor manifestații din județ. Recomandări pentru participanți

BONTEA Alexandru

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba prezenți la datorie și în acest weekend: Vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul mai multor manifestații din județ. Recomandări pentru participanți

În acest sfârşit de săptămână, pe raza judeţului Alba vor avea loc mai multe evenimente în spaţiul public, astfel că jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba alături de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Regele Ferdinand I“ Târgu Mureș, vor executa misiuni de asigurare a ordinii publice pentru ca aceste manifestări să se desfăşoare în condiţii de siguranţă.

În perioada 24 – 26 martie, vom asigura măsuri de ordine publică pe timpul manifestărilor sportive, promoționale și religioase ce se vor desfășura în județul nostru.
În municipiul Alba Iulia vom asigura măsuri de ordine publică la “Târgul Grădinarului” care se va desfășura în latura de vest a Cetății Alba Carolina și la meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitatea Alba Iulia – CS Corvinul Hunedoara.

Vom fi prezenți pe timpul manifestării promoționale “Marșul pentru Viață”, care se va desfășura în orașele Alba Iulia, Blaj, Sebeș, Cugir, Aiud și Câmpeni, pe toata durata weekendului.

Sâmbătă și duminică în municipiul Blaj ne veți întâlni la “Sărbătoarea Mierii” în Piata 1848, iar duminică începând cu ora 18.00 la meciul de volei feminin dintre echipele CS Volei Alba Blaj-FC Argeș Pitești.

Vom asigura măsuri de ordine publică la meciurile de fotbal din Liga a III a, respectiv CS Ocna Mureș – ACS Târgu Mureș și CS Metalurgistul Cugir – CSM Unirea Alba Iulia în Cugir si Ocna Mureș.

De asemenea, vom fi prezenți pentru buna desfășurare a manifestărilor religioase prilejuite de hramurile mănăstirilor Pătrângeni și Cheile Cibului.

Jandarmii montani sunt prezenți în stațiunile turistice şi pe traseele montane pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor, precum şi pentru salvarea şi evacuarea turiştilor aflaţi în dificultate.

Le recomandăm participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în conflicte de orice natură, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică sau să apeleze numărul unic de urgenţă ,,112”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea