Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la evenimentele din județ. Recomandări pentru cetățeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend: Vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, la evenimentele din județ. Recomandări pentru cetățeni

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele desfășurate pe raza județului.

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba.

Vor fi în atenție manifestările cultural-artistice de la Alba Iulia precum “Poezii pe șase corzi” și “Alba Iulia Music & Film Festival”, dar și manifestarea promoțională “Alba Carolina Bike Race”.

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Câmpeni și Teiuș, unde se organizează Zilele orașului, cât și Fiii Satului de la Lunca Târnavei, Tibru, Săliștea și “Sărbătoarea Prunelor” de la Ceru Băcăinți, dar și “Drag de Întregalde”.

De asemenea, vom fi prezenţi la meciurile de fotbal dintre CS Metalurgistul Cugir – CSM Avântul Reghin și CS Universitar Alba Iulia – ACS Industria Galda, evenimente sportive desfășurate la Cugir și Galtiu.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea