Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend: Vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele desfășurate pe raza județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele desfășurate pe raza județului.

Ca de fiecare dată, sfârșitul de săptămână reprezintă o perioadă în care se desfășoară mai multe evenimente și manifestări. În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba.

Vom avea în atenție manifestările sportive precum „Runda I Women Champions League” și meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a dintre echipele CS Universitar Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia pe stadionul din Galtiu.

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Craiva și Gârbova de Jos unde se organizează manifestările cultural artistice “Fiii Satului”, și vom fi prezenți și la celelalte evenimente precum: „Coborâtul oilor” de la Loman, „Cupa Patrula Airsoft”, “Galda în sărbătoare” din Galda de Jos și concerte de muzică renascentistă organizate de Grupul Skepsis în Cetatea Alba Carolina.

Sâmbătă, cu ocazia comemorării a 151 de ani de la moartea lui Avram Iancu, vom fi prezenți pe timpul deplasării pe traseul “Muzeul Memorial Avram Iancu- Troița din Dealu Crișului- Bulzeștii de Sus- Baia de Criș- Țebea, precum și duminică la depunerile de coroane la bustul lui Avram Iancu din localitățile Câmpeni, Avram Iancu și Alba Iulia.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în conflicte de orice natură, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi

Bera Larisa

Publicat

în

Turiștii au luat cu asalt Băile Sărate de la Ocna Mureș: Nou record de clienți. Peste 2.300 de persoane/zi Băile Sărate de la Ocna Mureș au înregistrat un nou record ce turiști, datorită deschiderii piscinelor exterioare. Peste 2.300 de persoane au ales să își petreacă finalul de weekend la băile din oraș. Tot mai multe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea