Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend: Vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică la evenimentele desfășurate pe raza județului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Jandarmii din Alba vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică și în acest sfârșit de săptămână la evenimentele desfășurate pe raza județului.

Ca de fiecare dată, sfârșitul de săptămână reprezintă o perioadă în care se desfășoară mai multe evenimente și manifestări. În acest sens, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba.

Vom avea în atenție manifestările sportive precum „Runda I Women Champions League” și meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a dintre echipele CS Universitar Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia pe stadionul din Galtiu.

Colegii noștri vor fi preocupați de asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică la Craiva și Gârbova de Jos unde se organizează manifestările cultural artistice “Fiii Satului”, și vom fi prezenți și la celelalte evenimente precum: „Coborâtul oilor” de la Loman, „Cupa Patrula Airsoft”, “Galda în sărbătoare” din Galda de Jos și concerte de muzică renascentistă organizate de Grupul Skepsis în Cetatea Alba Carolina.

Sâmbătă, cu ocazia comemorării a 151 de ani de la moartea lui Avram Iancu, vom fi prezenți pe timpul deplasării pe traseul “Muzeul Memorial Avram Iancu- Troița din Dealu Crișului- Bulzeștii de Sus- Baia de Criș- Țebea, precum și duminică la depunerile de coroane la bustul lui Avram Iancu din localitățile Câmpeni, Avram Iancu și Alba Iulia.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și forțele de ordine, să adopte un comportament civilizat, să nu se implice în conflicte de orice natură, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică.

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea