Rămâi conectat

Curier Județean

Jandarmii au spart azi-noapte două petreceri private la Cugir și Blaj. Trei persoane, amendate cu 600 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

interventie jandarmiJandarmeria Alba atrage atenţia că petrecerile cu caracter privat pot atrage răspunderea contravenţională a organizatorilor. Azi-noapte, trei persoane au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare totală de 600 de lei.  

Luni, 22 iulie, în urma unui chef prelungit, un tânăr din Cugir a fost sancţionat de jandarmi pentru că zgomotul produs îi deranja serios pe vecini. Potrivit Jandarmeriei Alba, fapta a fost semnalată în jurul orei 04.00 prin apel la 112, iar vinovatul  – Andrei D., în vârstă de 28 de ani – a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei.

Câteva ore mai devreme, jandarmii din Blaj au avut de gestionat o situaţie similară, la ora 00.45, oră la care petrecerea organizată de Iuliana L. (28 de ani) pentru a-şi sărbători ziua de naştere nu a mai fost tolerată de vecini. Jandarmii au intervenit prompt, au restabilit liniştea, iar sărbătorita a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

Jandarmeria Alba vă reamintește:

“Pentru prevenirea acestor fapte reamintim cetăţenilor că fapta de tulburare a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă  se sancţionează cu amendă de la 200 la 1.000 lei. De asemenea, atragem atenţia că organizarea de petreceri cu caracter privat şi utilizarea de aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniştea locuitorilor, în corturi, alte amenajări sau în spaţiu neacoperit, situate în mediul urban, în perimetrul apropiat imobilelor cu destinaţia de locuinţe, constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă cuprinsă între 500 şi 1.500 de lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

28 martie COD GALBEN de vânt puternic în zona joasă a județului Alba: Localitățile vizate ANM a emis joi dimineața o avertizare Cod Galben de vânt puternic, valabil în zona joasă a județului Alba, în intervalul 9:35 până la ora 13:00. Citește și: Cum va fi VREMEA până în 7 aprilie 2024, în Transilvania și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea