Rămâi conectat

Actualitate

Jandarmii acționează pentru asigurarea siguranței publice in perioada Paștelui Catolic

Bogdan Presecan

Publicat

în

In perioada 30-31 martie, pe timpul manifestărilor religioase organizate la trei lăcaşe de cult din localităţile Alba Iulia, Aiud şi Blaj, cu ocazia Paștelui Catolic, echipajele de jandarmerie vor oferi sprijin organizatorilor şi vor acţiona pentru prevenirea apariţiei unor incidente sau stări tensionate, precum şi pentru depistarea persoanelor care săvârşesc fapte contravenţionale sau penale.

Jandarmeria le solicită celor care vor lua parte la aceasta sărbătoare sa nu depăşească limitele decenţei comportamentale şi să evite consumul excesiv de alcool.

De asemenea, li se recomandă participanților să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale (genţi, poşete, bagaje etc.), să nu poarte obiecte de valoare care pot atrage atenţia, să respecte regulile stabilite de organizatori şi să acorde sprijin forţelor de ordine dacă sunt solicitaţi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 Martie: Ziua mondială a vieții sălbatice

Ziarul Unirea

Publicat

în

În fiecare an, la 3 martie, începând cu 2014, se marchează Ziua mondială a vieții sălbatice. Ziua mondială a vieții sălbatice este sărbătorită în 2017, sub tema: ”Ascultați vocile tinere!”, potrivit wildlifeday.org. Aproape un sfert din populația Terrei are vârste cuprinse între 10 și 24 de ani, astfel încât trebuie depuse eforturi importante pentru a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea