Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Islanda-România, scor de 2-1 în disputa de baraj pentru Euro 2020 de la Reykjavik| Naționala Islandei merge în finala barajului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Naționala Islandei se califică în finala play-off-ului de calificare la EURO 2020, în urma disputei cu România. Echipa națională a țării noastre s-a întâlnit astăzi, 8 octombrie, cu selecționata Islandei la Reykjavik pentru a decide una din finalistele barajului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Reprezentativa României a susținut un joc cu formația Islandei, un adversar decent, o altă națională ajunsă în situația barajului pentru Euro 2020.

România a avut un joc mediocru în prima repriză și a fost taxată de Gylfi Sigurdsson, care a reușit o dublă, marcând în minutele 16 și 34.

În repriza secundă, o lovitură de penalty a fost acordată selecționatei lui Mirel Rădoi, fiind transformată de Alexandru Maxim în minutul 63.

Ambele echipe și-au creat ocazii iar jocul s-a echilibrat în repriza secundă, însă naționala țării noastre nu a reușit să egaleze pentru prelungiri și o potențială șansă în plus de calificare.

Este de menționat faptul că selecționerul Mirel Rădoi nu a putut să-l folosească în confruntare pe Vlad Chiricheș, acesta accidentându-se în ultimul meci de campionat al echipei sale, Sassuolo, dar nici pe Ionuț Nedelcearu, care a fost nevoit să plece pentru a reuși să se transfere la echipa elenă AEK Atena.

La casele de pariuri, naționala Islandei a fost echipa favorită, iar meciul a adus în tribune numai 60 de spectatori, beneficiarii unor invitații din partea forului islandez și a partenerilor săi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea