Islanda-România, scor de 2-1 în disputa de baraj pentru Euro 2020 de la Reykjavik| Naționala Islandei merge în finala barajului

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Naționala Islandei se califică în finala play-off-ului de calificare la EURO 2020, în urma disputei cu România. Echipa națională a țării noastre s-a întâlnit astăzi, 8 octombrie, cu selecționata Islandei la Reykjavik pentru a decide una din finalistele barajului. Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Reprezentativa României a susținut un joc cu formația Islandei, un adversar decent, o altă națională ajunsă în situația barajului pentru Euro 2020.

ELIT

România a avut un joc mediocru în prima repriză și a fost taxată de Gylfi Sigurdsson, care a reușit o dublă, marcând în minutele 16 și 34.

În repriza secundă, o lovitură de penalty a fost acordată selecționatei lui Mirel Rădoi, fiind transformată de Alexandru Maxim în minutul 63.

Ambele echipe și-au creat ocazii iar jocul s-a echilibrat în repriza secundă, însă naționala țării noastre nu a reușit să egaleze pentru prelungiri și o potențială șansă în plus de calificare.

Este de menționat faptul că selecționerul Mirel Rădoi nu a putut să-l folosească în confruntare pe Vlad Chiricheș, acesta accidentându-se în ultimul meci de campionat al echipei sale, Sassuolo, dar nici pe Ionuț Nedelcearu, care a fost nevoit să plece pentru a reuși să se transfere la echipa elenă AEK Atena.

La casele de pariuri, naționala Islandei a fost echipa favorită, iar meciul a adus în tribune numai 60 de spectatori, beneficiarii unor invitații din partea forului islandez și a partenerilor săi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419