Rămâi conectat

Curier Județean

IȘJ Alba organizează o nouă selecție pentru dascălii care râvnesc la funcții de conducere

Dragoş Suciu

Publicat

în

Inspectoratul școlar Alba a lansat cea de a 7-a serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2014. Astfel dascălii care râvnesc la un post de conducere au ocazia să-și depună dosarele în perioada 1-10 septembrie, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 16.30 și vineri în intervalul orar 8.00 – 14.00, la sediul IȘJ.

isj albaEtapa de înscriere online s-a desfășurat în perioada 20-29 august, iar listele cu dascălii admiși în urma introducerilor informațiilor în formularul de selecție online, vor fi afișate astăzi.

IȘJ Alba a scos la concurs 182 de posturi.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 19 septembrie 2014, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 22-26 septembrie 2014 şi se rezolvă în perioada 29 septembrie – 1 octombrie 2014.

În 2 octombrie are loc transmiterea de către MEN a rezultatelor contestațiilor la Inspectoratul Școlar.

În 3-6 octombrie are loc întocmirea de către Inspectoratele Școlare, a listelor cuprinzând candidații promovați și înaintarea acestor liste la Ministerul Educației Naționale

În 7 octombrie emiterea ordinului de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul Național al experților în management educațional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea