Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IȘJ Alba: Întâlnire transnațională de proiect Erasmus cu reprezentanți ai instituțiilor partenere din Italia, Lituania, Spania și Belgia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întâlnire transnațională de proiect Erasmus+ ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN.

În perioada 4-5 octombrie 2022, Inspectoratul Școlar Județean Alba a fost gazda celei de a treia reuniuni transnaționale cu prezență fizică, în cadrul proiectului Erasmus+ ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN, proiect cofinanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus+, acțiunea cheie 3.

O delegație formată din reprezentanți ai instituțiilor partenere din Italia, Lituania, Spania și Belgia s-au alăturat echipei din România și timp de 2 zile s-au desfășurat activități propuse în cadrul parteneriatului.

Obiectivele principale ale reuniunii de proiect au fost: monitorizarea progresului, evaluarea și planificarea activităților, efectuarea unei vizite la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Alba Iulia, partener asociat în cadrul proiectului și stabilirea centrului pro-social în cadrul unității de învățământ, reconfirmarea planului activităților ce urmează a fi derulate.

Proiectul ”ECO-IN – Algorithm for New Ecological Approaches to Inclusion”- 612163-EPP-1-2019-1-IT-EPPKA3-IPI-SOC-IN propune un model de formare nou și inovator pentru a genera școli și comunități incluzive. Printr-o abordare ecologică și bazată pe dovezi științifice, ECO-IN promovează participarea activă a profesorilor, a directorilor unităților de învățământ, a factorilor de decizie, a părinților și familiilor.

Acest parteneriat reunește 7 parteneri din 5 țări europene: UNIVERSITA DEGLI STUDI DI PERUGIA-Italia (coordonator), FORMA.AZIONE SRL- Perugia-Italia, INSPECTORATUL ȘCOLAR JUDEȚEAN ALBA-România, LIETUVOS SVIETIMO IR MOKSLO PROFESINE SAJUNGA- Lituania, MIRADA LOCAL SL-Spania, SOLIDAR FOUNDATION FOR HUMANITARIAN, DEVELOPMENT AND EUROPEAN COOPERATION-Belgia, Universita’ degli Studi di Urbino Carlo Bo-Italia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO | Un autocamion condus de un șofer din Alba a ”plonjat” în râul Olt. Cum s-a petrecut accidentul Un bărbat de 54 de ani din județul Alba a „plonjat” cu un autocamion în râul Olt, marți, 30 aprilie. Polițiștii rutieri au intervenit pe Drumul Național 7 CC, la un eveniment rutier, soldat doar cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea