Rămâi conectat

Politică Administrație

IȘJ Alba a lansat cea de-a noua serie a concursului de selecție pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IȘJ Alba a lansat cea de-a noua serie a concursului de selecţie pentru Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional (CNEME) sesiunea 2015.

Înscrierile on-line se fac pe site-ul Corpului Naţional de Experţi în Managementul Educaţional, la adresa http://cneme.edu.ro/inscriere/index.php, în perioada 21 septembrie – 5 octombrie 2015. ..
Lista candidaţilor admişi după etapa de selecţie on-line se va afişa la sediul ISJ Alba şi pe site-ul http://www.isj.albanet.ro în data de 5 octombrie 2015.
ISJ Alba04Depunerea portofoliului cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru CNEME, aprobată prin OMECTS 5549/2011, cu completările şi modificările ulterioare, se face la sediul ISJ Alba, la secretariat, în perioada 5-6 octombrie 2015.

Afişarea rezultatelor evaluării portofoliilor se face în 16 octombrie 2015, iar eventualele contestaţii se depun în perioada 19-23 octombrie 2015 şi se rezolvă în perioada 16 octombrie – 3 noiembrie 2015.

Documentele reglementative ale celei de a 9-a serii de selecţie sesiunea 2015 sunt disponibile la adresa http://cneme.edu.ro/legislatie.php. Mai multe detalii pe site-ul isj.albanet.ro. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea