ÎPS Irineu, arhiepiscop de Alba Iulia, oferă 10 burse din economiile personale pentru elevi, studenți, masteranzi și doctoranzi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a înființat în anul acesta fundația care-i poartă numele, dorind ca din economiile personale să ofere 10 burse pe an elevilor de liceu, studenților, masteranzilor și doctoranzilor, eminenți și morali, care sunt lipsiți de posibilități materiale.

Fundația „Arhiepiscopul Irineu Pop” acordă burse pentru elevi de liceu, în valoare de 300 lei pe lună; burse pentru studenți, în valoare de 400 lei pe lună; burse de cercetare pentru masteranzi, în valoare de 400 lei pe lună; și burse de cercetare pentru doctoranzi în valoare de 500 lei pe lună.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Bursele pentru elevi, studenți și masteranzi se acordă pe o perioadă de 9 luni, iar bursa pentru doctoranzi pe o perioadă de 12 luni.

Prin urmare, se va deschide o sesiune de depunere a dosarelor pentru concurs, care se va face în perioada 1-31 august 2018. Dosarele vor putea fi trimise prin poștă sau depuse direct la Secretariatul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei cu sediul pe strada Mihai Viteazul, nr. 16.

Condițiile de participare, fișa tip a aplicantului, precum și actele necesare pentru întocmirea dosarului se găsesc în Regulamentul de burse aprobat de Colegiul Director al Fundației și publicat pe site-ul www.reintregirea.ro, la secțiunea Informații utile.

Informații suplimentare și lămuriri pot fi obținute la numărul de telefon 0258 811 690.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Prof. Marginean 2 iulie 2018 at 17:29

La 16.000 lei salar primit a moaca ….e un mizilic …Daca refuză banii aia de la stat atunci da. ..pana atunci pa

Comentariile sunt oprite