Rămâi conectat

Oameni şi locuri

Ipoteză: Protestul lui Nicolae Praţa din Baia de Arieş a fost regizat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Fotografia reprezentând un singur protestatar manifestând cu o pancartă în mână în faţa Primăriei Baia de Arieş, publicată iniţial de un bloger din Cluj, Dan Ciulea, pe blogul http://www.ciulea.ro/, a fost preluată de toată presa din România. Protestul pare însă să fi fost unul regizat, aşa cum susţin mai mulţi cititori ai ziarului Unirea din Baia de Arieş care ne-au semnalat acest lucru după ce ştirea a fost publicată în ediţia tipărită din data de 18 ianuarie.

„Acela n-a fost un protest, ci o farsă. Îl cunosc pe acel om, i-au dat unii de băut şi nişte bani ca să stea două ore pe scările Primăriei Baia de Arieş. E vai şi amar de capul lui”, a spus Ioan Todor din Baia de Arieş. Acesta a spus că cei care l-au „angajat” pe tânărul Praţa să afişeze o pancartă pe care scria „Jos Băsescu, jos Boc” şi să scandeze lozinci împotriva Guvernului Boc au vrut doar să se distreze şi să creeze o ştire de presă.

Primarul din Baia de Arieş, Gheorghe Bora, a spus că nu vrea să comenteze această variantă dar a confirmat că a auzit şi el zvonul cum că protestatarul ar fi fost tocmit să iasă în stradă. Oricum, omul a protestat legal, luni, între orele 14.00 – 16.00, cu autorizaţie eliberată de primar.

Sursa foto: Ciulea blog

Mai mult amănunte, cât şi un material video puteţi vedea la adresa:  http://www.ciulea.ro/protest-la-baia-de-aries/

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Oameni şi locuri

Oameni şi locuri

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie: Sfinții Mucenici Mina, Ermoghen și Eugraf, pomeniți în calendarul creștin ortodox Conform izvoarelor literare, sfinţii Mucenici Mina, Ermoghen şi Evgraf au trăit în timpul împăratului Maximin Daza (305-314). În vremea aceea, în Alexandria (Egipt) au apărut mari tulburări între creştini şi păgâni. Împăratul Maximin a trimis pe unul din slujitorii săi de neam […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea