Ziarul Unirea

Ipoteză: Protestul lui Nicolae Praţa din Baia de Arieş a fost regizat

Fotografia reprezentând un singur protestatar manifestând cu o pancartă în mână în faţa Primăriei Baia de Arieş, publicată iniţial de un bloger din Cluj, Dan Ciulea, pe blogul http://www.ciulea.ro/, a fost preluată de toată presa din România. Protestul pare însă să fi fost unul regizat, aşa cum susţin mai mulţi cititori ai ziarului Unirea din Baia de Arieş care ne-au semnalat acest lucru după ce ştirea a fost publicată în ediţia tipărită din data de 18 ianuarie.

„Acela n-a fost un protest, ci o farsă. Îl cunosc pe acel om, i-au dat unii de băut şi nişte bani ca să stea două ore pe scările Primăriei Baia de Arieş. E vai şi amar de capul lui”, a spus Ioan Todor din Baia de Arieş. Acesta a spus că cei care l-au „angajat” pe tânărul Praţa să afişeze o pancartă pe care scria „Jos Băsescu, jos Boc” şi să scandeze lozinci împotriva Guvernului Boc au vrut doar să se distreze şi să creeze o ştire de presă.

ELIT

Primarul din Baia de Arieş, Gheorghe Bora, a spus că nu vrea să comenteze această variantă dar a confirmat că a auzit şi el zvonul cum că protestatarul ar fi fost tocmit să iasă în stradă. Oricum, omul a protestat legal, luni, între orele 14.00 – 16.00, cu autorizaţie eliberată de primar.

Sursa foto: Ciulea blog

Mai mult amănunte, cât şi un material video puteţi vedea la adresa:  http://www.ciulea.ro/protest-la-baia-de-aries/

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Costel* 18 ianuarie 2012 at 13:49

Mi se pare corect daca asa ne spune domnisoara Piticariu!!!

Aurelian 18 ianuarie 2012 at 14:51

In sfarsit d-na Ioana Piticarul a invatat sa-si specifice sursele de documentare, si sa numai incaseze credite pe munca altora!

mascarici s.r.l. 18 ianuarie 2012 at 18:47

…cit se da pe ora si la cine apelez?

... 20 ianuarie 2012 at 12:22

„Protestul lui Nicolae Praţa din Baia de Arieş a fost regizat”

Păi ati mai vazut MITINGURI neregizate?

Comentariile sunt oprite