Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Termenul de înscriere la concursul pentru postul de agent de poliție – conductor câini, prelungit până la 7 aprilie. Condiţii de înscriere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

IPJ Alba: Termenul de înscriere la concursul pentru postul de agent de poliție – conductor câini, prelungit până la 7 aprilie. Condiţii de înscriere

IPJ Alba a prelungit termenul de înscriere la concursul pentru postul de agent de poliție – conductor câini, până la data de 7 aprilie 2024.

Până la data de 7 aprilie 2024, inclusiv, mai pot fi transmise cereri de înscriere la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba pentru încadrarea unei funcții vacante de agent de poliție (și conductor câini), în cadrul Biroul de Investigare Tehnico – Științifică a Locului Faptei de la Serviciul Criminalistic.

Citește și: Post de agent de poliție – conductor câine, scos la concurs de IPJ Alba. Condiţii de înscriere și calendar

ziua

Înscrierile se realizează doar prin email, la adresa [email protected].

Detalii complete privind condițiile de participare, calendarul activităților sau probele de concurs puteți obține accesând link-ul: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=1192.

Anunțul poate fi consultat pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Alba https://ab.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.

Informații suplimentare pot fi obținute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba la numărul de telefon 0258 806161 int. 20112, de luni până vineri, în intervalul 08- 14.00.

Vă încurajăm să aplicați și să vă alăturați echipei noastre, în misiunea de a menține siguranța și ordinea publică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident între două mașini la intersecția autostrăzii A10 cu A1: Intervin pompierii din Sebeș Un accident s-a produs în jurul orei 20:30, 21 aprilie, între două autoturisme, la nodul rutier, intersecția autostrăzii A10 cu A1, sensul de mers Sebeș – Sibiu. Potrivit ISU Alba, secția de pompieri Sebeș intervine pentru asigurarea masurilor specifice la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea