Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

IPJ Alba: Amenzi de peste 170.000 de lei în minivacanța de Rusalii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În minivacanţa de Rusalii, în judeţul Alba nu au fost înregistrate evenimente deosebite, cu impact asupra siguranţei publice şi nici accidente rutiere soldate cu pierderi de vieţi omeneşti. Poliţiştii au fost la datorie şi au acţionat, cu efective suplimentare, pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

actiuni scoli politia alba01În perioada 18- 21 iunie a.c., peste 150 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale şi alte formaţiuni au acţionat zilnic, pentru menţinerea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi prevenirea accidentelor rutiere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Poliţiştii, alături de jandarmi şi poliţişti locali, au fost prezenţi în locurile în care au fost organizate manifestări publice, astfel că, în această perioadă, în judeţul nostru, nu au fost înregistrate evenimente grave de tulburare a ordinii şi siguranţei publice.

Pe principalele artere rutiere din judeţ, poliţiştii din structurile de poliţie rutieră au acţionat pentru prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor, fluidizarea şi controlul traficului rutier dar şi pentru combaterea excesului de viteză.

În această perioadă, au fost aplicate 766 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 170.719 lei, din care 88 la Legea 61 din 1991 republicată, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 665 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative. Dintre sancţiunile la regimul rutier, 400 au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, iar două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Au fost reţinute 20 de permise de conducere, din care două pentru consum de alcool şi au fost constatate 37 de infracțiuni, din care 22 de natură judiciară, două de natură economico – financiară,11 la regimul siguranţei rutiere, iar două de altă natură.

În total, poliţiştii au intervenit la 176 de evenimente, din care 162 au fost semnalate prin SNUAU 112. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud

Unirea Ziarul

Publicat

în

800.000 de lei daune către ANAF pentru 4 aparate de „păcănele” aflate ilegal într-un bar din Abrud Bărbatul care a organizat într-un bar din orașul Abrud activităţi de jocuri de noroc, fără a deţine licenţă sau autorizaţie, a fost obligat, definitiv, să achite suma de 800.000 de lei la bugetul de stat. Singura modificare survenită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea