IPJ Alba/ Acţiune cu efective mărite la Cugir: Au fost aplicate 86 de sancţiuni, în valoare de peste 26.000 de lei

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Cugir. Au fost aplicate 86 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 26.000 lei şi au fost constatate 5 infracțiuni. O persoană a fost reţinută.

La data de 25 iulie 2018, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Cugir, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza oraşului Cugir, în scopul creşterii siguranţei publice, prevenirii şi combaterii infracţiunilor şi prevenirii accidentelor rutiere.

La acţiune, alături de poliţişti de ordine publică, rutieră, investigare a criminalităţii economice şi investigaţii criminale, au participat jandarmi, poliţişti locali, specialişti în domeniul silvic precum şi specialişti în siguranţa alimentelor.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 165 de persoane, controlate 49 de autovehicule şi verificate două obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 5 infracțiuni şi 86 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 26.585 lei şi a fost luată măsura reţinerii faţă de o persoană bănuită de furt.

Dintre contravenţiile constatate, 55 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 6 la Legea 61/1991 privind liniştea publică, iar restul la alte acte normative.

Poliţiştii au făcut verificări în cartierul George Coşbuc, pentru a stabili dacă sunt respectate prevederile legale privind liniştea publică şi cele privind domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate.  Cu această ocazie au fost identificate şi sancţionate contravenţional, 6 persoane ce, în mod frecvent, au tulburat liniştea cartierului, ascultând muzică la volum mare precum şi 4 persoane ce locuiesc, în zonă, fără documente legale de rezidenţă sau domiciliu.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...