Ziarul Unirea
 

IPJ Alba: Acțiune cu efective mărite la Aiud. Polițiștii au aplicat amenzi în valoare de peste 28.000 de lei

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în municipiul Aiud şi pe raza de competenţă a Secţiei  de Poliţie Rurală Aiud.  Au fost constatate 7 infracțiuni şi au fost aplicate 76 de amenzi, în valoare de peste 28.000 de lei.

La data de 25 ianuarie a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Municipiului Aiud şi Secţia 3 Poliţie Rurală Aiud, au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza municipiului Aiud precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 191 de persoane, controlate 174 de autovehicule, testate cu paratul etilotest 143 de persoane şi verificate 7 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 7 infracțiuni şi 76 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 28.050 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 71 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, 3 la Legea 12/1990 privind comerţul, iar restul la alte acte normative.

De asemenea, poliţiştii au identificat 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni, în cauze cu autor neidentificat.

Pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, a fost reţinute 7 permise de conducere, din care două pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...