// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

IPJ Alba: Acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităților rurale arondate. Au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 36 de amenzi

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităților rurale arondate. Au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 36 de amenzi.

La data de 8 mai a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Baia de Arieş şi poliţişti de la posturile de poliţie Lupşa, Poşaga, Sălciua şi Ocoliş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza orașului precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 53 de persoane, controlate 61 de autovehicule şi verificate 6 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 36 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 7.975 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 30 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 3 la Legea 12/1990 privind comerţul.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au reţinut, în vederea suspendării, două permise de conducere.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai ocoalelor silvice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419