Rămâi conectat

Curier Județean

IPJ Alba: Acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităților rurale arondate. Au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 36 de amenzi

Ziarul Unirea

Publicat

în

IPJ Alba a organizat o acţiune cu efective mărite, în Baia de Arieş şi pe raza localităților rurale arondate. Au fost constatate 5 infracțiuni şi au fost aplicate 36 de amenzi.

La data de 8 mai a.c., Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, prin Serviciul de Ordine Publică, împreună cu Poliţia Oraşului Baia de Arieş şi poliţişti de la posturile de poliţie Lupşa, Poşaga, Sălciua şi Ocoliş au organizat o acţiune cu efective mărite, pe raza orașului precum şi în localităţile rurale arondate, ce a avut ca scop creşterea siguranţei publice, prevenirea şi combaterea infracţiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost legitimate 53 de persoane, controlate 61 de autovehicule şi verificate 6 obiective asigurate cu pază.

Au fost constatate 36 de abateri de natură contravențională, sancţionate cu amenzi în valoare de 7.975 lei.

Dintre contravenţiile constatate, 30 au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, una la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică şi 3 la Legea 12/1990 privind comerţul.

De asemenea, poliţiştii au identificat 4 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni şi au reţinut, în vederea suspendării, două permise de conducere.

La acţiune au participat şi reprezentanţi ai ocoalelor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea