Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ionela Gălușcă de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificată pentru al doilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de limba italiană. Andrea Buontempo, locul II la faza județeană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ionela Gălușcă de la Colegiul Militar din Alba Iulia, calificată pentru al doilea an consecutiv la etapa națională a olimpiadei de limba italiană. Andrea Buontempo, locul II la faza județeană

Elev caporal Ionela Gălușcă (clasa a X-a) reușește din nou performanța de a se califica la faza națională a Olimpiadei de limba Italiană. 

Citește și: FOTO: frații Radu și Miruna Măda, medalii de bronz în Serbia

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Motivată de rezultatul obținut anul trecut, Ionela s-a pregătit serios, reușind să își dezvolte cunoștințele lingvistice în limba italiană, iar încrederea în forțele proprii au motivat-o să concureze în acest an în secțiunea dedicată avansaților. Decizia a fost una înțeleaptă, dar a necesitat mai multă implicare din partea ei și un studiu intensiv.

Limba italiană nu se studiază în colegiul militar astfel că Ionela s-a pregătit individual, iar performanța obținută este cu mult mai valoroasă.

„Experiența acumulată în urma participării la etapa națională a Olimpiadei de limba Italiană din clasa a IX-a m-a motivat să încerc și anul acesta să ocup un loc pe podium, de data aceasta optând pentru nivelul intensiv. Pregătirea pentru această performanță necesită un drum al învățării continue și al descoperirii, iar fiecare pas în această călătorie îmi aduce nu doar cunoștințe lingvistice, ci și o mai mare înțelegere a lumii din jurul meu. Îmi voi reprezenta cu mândrie colegiul la etapa națională, a mărturisit Ionela.

Un alt rezultat important este Premiul II obținut de către elevul fruntaș Andrea Buontempo, clasa a IX-a, o clasare pe podiumul fazei județene a olimpiadei și o promisiune pentru o nouă performanță la următoarele concursuri de profil!

Felicitări, mult succes pe viitor!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea