Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ION, interzis pe șosele. Ce combinații de numere de înmatriculare nu sunt permise prin lege în România

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ION, interzis pe șosele. Ce combinații de numere de înmatriculare nu sunt permise prin lege în România

În România, combinațiile de numere de înmatriculare care conțin cuvântul „ION” au devenit interzise pe șosele din acest an. Motivul pentru această interdicție este că literele „I” și „O” pot fi confundate cu cifrele „1” și „0”, ceea ce ar putea crea confuzie pentru agenții de circulație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În plus, alte combinații cu tentă senzuală vor fi, de asemenea, interzise dar și cele din lista de mai jos:

  • ”III”
  • ”OOO”
  • ”DAI”
  • ”PIX”
  • ”TOV”
  • ”ROM”
  • ”COW”
  • ”POC”

În trecut, plăcuțele de înmatriculare personalizate erau considerate o chestiune accesibilă doar celor cu resurse financiare însemnate. Cu toate acestea, acestea nu mai sunt limitate doar la persoanele bogate și celebrități. Cu toate că recenta criză economică a afectat economia, plăcuțele personalizate continuă să fie o afacere profitabilă.

Astfel de plăcuțe personalizate sunt frecvent utilizate în filme și seriale de televiziune pentru a sugera că un personaj este mândru, egocentric sau că își dorește atenție. În realitate, există și plăcuțe personalizate amuzante sau cu combinații ciudate.

În România, există aproximativ 1.500 de șoferi care dețin plăcuțe de înmatriculare personalizate, iar acestea sunt considerate o modalitate de exprimare a individualității sau chiar o investiție pentru aceștia. Totuși, pentru majoritatea celorlalți șoferi, achiziționarea unor astfel de plăcuțe este considerată o risipă de bani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Florin Piersic, transportat de urgență, din Cluj-Napoca, la un spital din București, cu ajutorul unei aeronave medicale Actorul Florin Piersic este transferat de urgență cu un avion medical de la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” din Cluj-Napoca la un spital din București. Surse citate de Realitatea PLUS indică faptul că actorul va fi internat de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea