Rămâi conectat

Politică Administrație

Ion Dumitrel și Florin Roman SPRIJINĂ învățământul cu caracter dual. Carmen Sinc, profesoară: ,,Ca deputat, domnul Roman a impus majorarea bursei profesionale de la 200 la 300 lei“

Ziarul Unirea

Publicat

în

Profesoara Carmen Sinc, care predă la Școala Profesională Duală din Alba Iulia, și-a exprimat încrederea acordată lui Ion Dumitrel și Florin Roman. De asemenea, aceasta a subliniat impactul implicării lor în proiectele destinate dezvoltării învățământului cu acest caracter.

“Ion Dumitrel și Florin Roman au fost cei mai importanți parteneri în proiectul școlii profesionale duale germane.

În anul 2014, împreună am pus bazele unui proiect devenit azi realitate. Ca deputat, domnul Roman a impus majorarea bursei profesionale de la 200 la 300 lei, începând din aceasta toamnă.

Discutam și alte posibile finanțări pe Planul Național de Reziliență, destinate învățământului profesional. Vom continua parteneriatul început în anul 2014 și îl voi susține pe deputatul Florin Roman, deoarece și dansul susține învățământul dual”, acestea au fost cuvintele doamnei profesoare Carmen Sinc, despre cei doi oficiali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dana Nanu, candidatul USR pentru Primăria Alba Iulia: ”O alternativă reală care să devină o voce puternică pentru un oraș cu adevărat dezvoltat” În cadrul Adunării Generale a Filialei Locale USR Alba Iulia, organizat în data de 18 martie 2024, a avut loc un moment semnificativ pentru comunitatea noastră. Prin vot democratic, întreaga filială a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea