Ziarul Unirea

Ion Dumitrel şi Corneliu Olar aproape de moţi

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel împreună cu deputatul Corneliu Olar, au făcut mai multe vizite de lucru la firme private şi instituţii bugetare din Câmpeni. Dimineaţa s-au întâlnit la Biserica nouă din Câmpeni cu părintele protopop Iosif Gligor apoi pe parcursul zilei au vizitat Colegiul Naţional „Avram Iancu”, Grupul Şcolar Forestier, Spitalul Orăşenesc, Şcoala cu clasele I-VIII, Agenţia de turism Elmaria şi fabricile de mobilă Transilvania Production şi Montana SA.
Conducerile unităţilor bugetare le-au prezentat realizările dar şi dificultăţile cu care se confruntă, în special cele legate de fondurile bugetare necesare pentru modernizare. Managerii fabricilor de mobilă, Doru Morar şi Valentin Oprea de la „SC Transilvania Production” şi Sorin Sălăgean de la „SC Montana SA”, le-au semnalat mai multe probleme care le afectează activitatea, precum tăierile masive de pădure din zona Văii Arieşului făcute de către compania austriacă „SC Holz Industrie”, cu sediul în Sebeş şi starea proastă a drumurilor naţionale care trec prin Ţara Moţilor.
La sfârşitul întâlnirilor avute la Câmpeni, Preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel a declarat că „a fost o informare reciprocă utilă tuturor” şi a subliniat faptul că „oraşul are un remarcabil potenţial economic, cultural şi mai ales uman”. (H.P.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

costelus2011 1 februarie 2011 at 17:43

au vazut au discutat si au plecat, toate intalnirile cu acesti oameni(respectiv dumitrel si mai ales olar) au fost productive, rezultatele se vad, suntem pe primele locuri din tara la somaj si mai sunt si alte mari realizari de acest fel in rest ce sa mai spun………..sa…traiti bine….

Comentariile sunt oprite