Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ion Dumitrel şi Corneliu Olar aproape de moţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel împreună cu deputatul Corneliu Olar, au făcut mai multe vizite de lucru la firme private şi instituţii bugetare din Câmpeni. Dimineaţa s-au întâlnit la Biserica nouă din Câmpeni cu părintele protopop Iosif Gligor apoi pe parcursul zilei au vizitat Colegiul Naţional „Avram Iancu”, Grupul Şcolar Forestier, Spitalul Orăşenesc, Şcoala cu clasele I-VIII, Agenţia de turism Elmaria şi fabricile de mobilă Transilvania Production şi Montana SA.
Conducerile unităţilor bugetare le-au prezentat realizările dar şi dificultăţile cu care se confruntă, în special cele legate de fondurile bugetare necesare pentru modernizare. Managerii fabricilor de mobilă, Doru Morar şi Valentin Oprea de la „SC Transilvania Production” şi Sorin Sălăgean de la „SC Montana SA”, le-au semnalat mai multe probleme care le afectează activitatea, precum tăierile masive de pădure din zona Văii Arieşului făcute de către compania austriacă „SC Holz Industrie”, cu sediul în Sebeş şi starea proastă a drumurilor naţionale care trec prin Ţara Moţilor.
La sfârşitul întâlnirilor avute la Câmpeni, Preşedintele CJ Alba Ion Dumitrel a declarat că „a fost o informare reciprocă utilă tuturor” şi a subliniat faptul că „oraşul are un remarcabil potenţial economic, cultural şi mai ales uman”. (H.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 24-25 februarie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 24-25 februarie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Cine plătește amenda în cazul în care unul din pasageri nu poartă centura de siguranță Conducătorii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea