Ion Dumitrel rămâne unul dintre cei mai săraci președinți de consilii județene din țară. Ce are în conturi și cât a câștigat în 2015 – DECLARAȚIA DE AVERE

Ion Dumitrel rămâne, în continuare, unul dintre cei mai săraci președinți de Consilii Județene din țară, cu toate că este unul dintre cei mai longevivi, iar singurul său venit este, potrivit declarației de avere, indemnizația de șef al CJ Alba, care s-a ridicat anul trecut la 56.048 de lei (adică 4.670 lei pe lună).

Ion Dumitrel04Comparându-l cu alți ”baroni” din țară, Ion Dumitrel este sărac și nu are o declarație de avere opulentă, care să stârnească grimase. Acesta nu are terenuri, case de vacanță, spații comerciale, bijuterii scumpe, metale prețioase, obiecte de artă, de cult sau alte bunuri de valoare.

ELIT

Citește și Băsescu: Dumitrel e un domn de excepție. Poate să-l scutere DNA-ul, nu curge din el niciun leu

Ion Dumitrel are doar un apartament, în suprafață de 68,47 mp, dobândit prin cumpărare în anul 2002, la care coproprietar este și soția lui, Zenaida.

Zenaida Dumitrel este angajată la APA CTTA Alba și a câștigat în 2015 suma de 77.636 de lei (adică 6.486 de lei pe lună).

La capitolul bani puși deoparte, Dumitrel (58 de ani) stă ceva mai bine, semn că a avut și el grijă să agonisească pentru bătrânețe. Acesta are două depozite bancare, la Raiffeisen și BCR, în care ține 35.198 de euro, respectiv 21.896 de lei. Pe un cont curent, deschis la Raiffeisen, el mai are 59.931 de lei.

Ion Dumitrel nu deține niciun bun mobil, însă la serviciu are la dispoziție o Toyota Corolla și un șofer.

Potrivit declarației de avere, președintele Consiliului Județean Alba, nu a dat bani împrumut, nu a primit cadouri, nu are datorii și nu a câștigat din jocuri de noroc. Acesta nu conduce nicio afacere, iar singurul este indemnizația de la consiliu.

Declarația de avere a fost completată în 4 iulie 2016.

Ion Dumitrel s-a născut în 20 martie 1958 la Brabova, județul Dolj, este căsătorit și are un copil. A studiat Facultatea de Mecanică TCM și știe limba rusă. Înainte să fie angrenat în activități politice, Dumitrel a profesat ca și inginer la SC MECANICA Alba Iulia, la UJCM (ATCOM) Alba, PRODCOM SCCA Alba Iulia unde a fost șef de secție. Acesta a mai lucrat la STGN Mediaș, Regionala Arad, sector Alba Iulia.

Dumitrel este membru în mai multe asociații între care: SALUBRIS, AIDA, ”Centrul Transilvaniei”, grupul de acțiune locală ”Pe Mureș și pe Târnave”, grupul de acțiune locală ”Munții Metaliferi, Trascău și Muntele Mare”, ”Centrul de Cultură Augustin Bena”, Asociația de dezvoltare intercomunitară Blaj-Alba. El mai face parte din Adunarea Regiunilor Europene, Adunarea Regiunilor Europene Viticole sau din Asociația Internațională a Regiunilor Francofone. Acestea nu îi aduc beneficii patrimoniale.

El este prim-vicepreședinte al PNL Alba, fiind unul dintre foștii lideri ai PDL din județ.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

11 Comentarii

eu 5 octombrie 2016 at 16:41

Este sarac…cu duhul. Si este sadic: chinuie limba romana:)

Costica 5 octombrie 2016 at 17:32

Trebuia sa fie la PSD. Nu este arogant,flegmatic,ingamfat,si in primul rand nu are apucaturi de hot,cum au trei sfertuti din politicienii judetului Alba.

analistu` perfect 5 octombrie 2016 at 17:37

Este „intretinut” de nevasta, angajata la Apa CTTA ! „Intreprinderea” C.J. Alba de-aia a si fost….creata ! Pe „model” Apa Nova ! Pt ca…. aici sa „se angajeze” pe salarii foarte mari, nevestele, amantele si prietenii politici ! Nu conteaza ca pretul apei a crescut nejustificat de peste 10 ori ! Platesc …..toti ailalti conjudeteni ! Fraierii !!!

impar 5 octombrie 2016 at 18:01

Dumitrel agoniseste , CJ-ul /p..mea plateste …….

Maria 5 octombrie 2016 at 22:20

Daca si astia la salariile lor se numesc saraci!! Ce sa ma zicem de sarmanii oameni de la IPEC, REkord, Swes, care mai au si cate 3 copii acasa ?

CIUFU 5 octombrie 2016 at 23:14

Da, daca fura nu e bine, daca nu fura nu e bine, atunci cind sunteti multumiti fratilor.
As fi curios sa vad daca a-ti fi voi la conducere nu a-ti face tot asa.
Succes!

Silviu 6 octombrie 2016 at 8:21

Cum ma pot angaja si eu la APA CANAL ?

Raspunsu` zilei 6 octombrie 2016 at 10:46

Poate nevasta-ta Silviule, daca are cele necesare ! Adica : manechin intre 18-22 ani si….nu exagerat de cuminte ….!

pufu 6 octombrie 2016 at 8:29

ciufulle poate si noi am face tot asa , da tu mai pune mana pe o carta de gramatica ca folosesti cratima(liniuta de despartire ca sa-ti traduc) tot cand nu trebuie……

gicu 6 octombrie 2016 at 9:34

Candideaza Dumitrel sau nevasta-sa la ceva? ca nu inteleg ce treaba aveti voi cu averea lui? ce daca e sarac? atat se poate din salariu de bugetar in 12 ani de mandat. Poate ca numai cei bogati ar trebuii sa ocupe functii de conducere dupa mintea voastra.

miticu 7 octombrie 2016 at 11:01

Crede draku…………

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...