Ion Dumitrel: Florin Roman este cel mai bun deputat pe care l-a dat Alba. Vă îndemn pe cei care credeți în mine să îl votăm

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, îl susține pe deputatul PNL Florin Roman pentru un nou mandat în Parlament, declarând că acesta este cel mai bun deputat pe care l-a dat județul Alba.

„A fost ușor să iau decizia de a-l susține pe Florin Roman pentru un nou mandat de deputat. Pentru că, din punctul meu de vedere, da, Florin Roman este cu adevărat un deputat valoros, muncitor, serios și tot timpul lângă oamenii din Alba.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Florin Roman este omul cu care am lucrat la Consiliul Județean, vicepreședinte fiind și apoi parlamentar. Este deputatul care a ajutat enorm județul Alba și în timpul pandemiei. Este omul cu care am început Sebeș-Turda, apoi școala profesională duală germană, sute de investiții în infrastructura din Alba. Florin nu este doar vocea Albei în Parlamentul României, este parlamentarul cu cea mai bună activitate și la nivel național. Și asta doar datorită faptului că a fost serios și a muncit enorm.

Din acest motiv decizia de a-l susține pe Florin și echipa PNL a fost poate cea mai ușoară. Fără a supăra pe cineva, Florin este cel mai bun deputat pe care l-a dat Alba!

Vă îndemn pe cei care credeți în mine să îl votăm, pentru ca Alba să aibă din nou de câștigat în parteneriatul cu Florin Roman”, a declarat Ion Dumitrel.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419