Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel, despre bugetul municipiului Alba Iulia și investiițiile pe care CJ le va face pentru albaiulieni

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ion Dumitrel, despre bugetul municipiului Alba Iulia și investiițiile pe care CJ le va face pentru albaiulieni

Președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a declarat pentru ziarulunirea.ro că este optimist în ceea ce privește bugetul Consiliului Județean.

Citește și: PNL Alba Iulia nu poate vota bugetul propus de primarul Gabriel Pleșa. Care sunt motivele?


Despre bugetul Consiliului Județean pot să vă spun că dacă lucrurile evoluează cum ne dorim, ne vom atinge toate obiectivele propuse anul acesta, mă refer în primul rând la investiții. În ceea ce privește bugetul Municipiului Alba Iulia vă spun sincer că nu l-am studiat, nu este treaba mea să studiez bugetul pe Alba Iulia sau alte bugete locale.

Colegii din PNL Alba Iulia se ocupă și studiază bugetul. Eu susțin orice inițiativă a lor.  Știm că avem o serie de lucrări la care noi ne-am angajat, este vorba de centura pe care ne-o dorim de la Ighiu către autostradă, prin spatele fabricii Mecanica, dorim să facem de asemenea acea parcare a Spitalului Județean de Urgență și mai avem proiecte și investiții culturale, istorice, educative pe care le avem și dorim să le pornim.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Revenind la bugetul pe Alba Iulia, nu l-am studiat în amănunt, pentru că nu este treaba mea și am fost foarte ocupat cu studiul pentru bugetul Consiliului Județean. De 4 luni de zile ne ocupăm foarte amănunțit de programul pe care îl vom desfășura în 2023 în județul Alba și de buget, pentru a-l face să acopere toate nevoile pe care le avem. Nu am avut timp să studiez niciun buget local, în afară de cel al Consiliului Județean.

Bugetul local al municipiului Alba Iulia va fi votat luni, 30 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Școala din Cunța, modernizată după mai bine de 12 ani printr-o investiție de 3,6 milioane lei: A fost predat amplasamentul locației Școala Gimnazială Cunța va fi modernizată și reabilitată printr-o investiție de 3,6 milionae lei. La sfârșitul săptămânii acesteia a avut loc predarea amplasamentului. Citește și: Peste 3.6 milioane de lei pentru modernizarea Școlii Gimnaziale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea