Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Ion Dumitrel, despre bugetul municipiului Alba Iulia și investiițiile pe care CJ le va face pentru albaiulieni

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ion Dumitrel, despre bugetul municipiului Alba Iulia și investiițiile pe care CJ le va face pentru albaiulieni

Președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, a declarat pentru ziarulunirea.ro că este optimist în ceea ce privește bugetul Consiliului Județean.

Citește și: PNL Alba Iulia nu poate vota bugetul propus de primarul Gabriel Pleșa. Care sunt motivele?


Despre bugetul Consiliului Județean pot să vă spun că dacă lucrurile evoluează cum ne dorim, ne vom atinge toate obiectivele propuse anul acesta, mă refer în primul rând la investiții. În ceea ce privește bugetul Municipiului Alba Iulia vă spun sincer că nu l-am studiat, nu este treaba mea să studiez bugetul pe Alba Iulia sau alte bugete locale.

Colegii din PNL Alba Iulia se ocupă și studiază bugetul. Eu susțin orice inițiativă a lor.  Știm că avem o serie de lucrări la care noi ne-am angajat, este vorba de centura pe care ne-o dorim de la Ighiu către autostradă, prin spatele fabricii Mecanica, dorim să facem de asemenea acea parcare a Spitalului Județean de Urgență și mai avem proiecte și investiții culturale, istorice, educative pe care le avem și dorim să le pornim.

Revenind la bugetul pe Alba Iulia, nu l-am studiat în amănunt, pentru că nu este treaba mea și am fost foarte ocupat cu studiul pentru bugetul Consiliului Județean. De 4 luni de zile ne ocupăm foarte amănunțit de programul pe care îl vom desfășura în 2023 în județul Alba și de buget, pentru a-l face să acopere toate nevoile pe care le avem. Nu am avut timp să studiez niciun buget local, în afară de cel al Consiliului Județean.

Bugetul local al municipiului Alba Iulia va fi votat luni, 30 ianuarie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea